Πέμπτη, Ιανουάριος 17, 2019
   
Text Size

5ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΛΥΒΑΚΙΩΤΩΝ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΗΜΑ

 
Έχοντας περάσει ικανό χρονικό διάστημα από τις τριήμερες  εκδηλώσεις του 5ου Ανταμώματος των απανταχού καλυβακιωτών, το οποίο αντικειμενικά θεωρείται  αρκετό για να καταλαγιάσουν οι πρώτες εντυπώσεις και τα συναισθήματα, τα συμπεράσματα που προκύπτουν είναι, πιστεύω, πολύ θετικά.
 
Για να φτάσουμε όμως στην επιτυχή κατάληξη των εκδηλώσεων αυτών κάποιοι κουράστηκαν και μόχθησαν πολύ, αφιερώνοντας πολύτιμο χρόνο, τον οποίο στέρησαν από την οικογένειά τους και την εργασία τους και μάλιστα χωρίς καμία ανταμοιβή, με μόνη προσδοκία έναν καλό "λόγο"  ή ένα απλό "εύγε", για την προσφορά τους αυτή. Υπήρξαν όμως και κάποιοι άλλοι, που συμπαρατάχθηκαν μαζί μας και η βοήθειά τους ήταν σημαντική.  

       Οφείλω, λοιπόν, ως πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου των απανταχού καλυβακιωτών, που είχε την ευθύνη της οργάνωσης των εκδηλώσεων αυτών,  να ευχαριστήσω με όλη μου την καρδιά όλους αυτούς και συγκεκριμένα:     

                ■ Όλα τα μέλη  του Δοιηκητικού Συμβουλίου του συλλόγου, οι οποίοι υπερέβαλαν εαυτούς, για να έχουν οι εκδηλώσεις μας το καλλίτερο δυνατό και επιθυμητό αποτέλεσμα.  

                ■ Τους εθελοντές και τις εθελόντριες, που πρόθυμα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και έδωσαν τον καλλίτερό τους εαυτό, για να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα και να μη λείψει τίποτε στην εξυπηρέτηση του κόσμου.       

               ■ Την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, το Δήμο Παλαμά και το ΔΟΠΑΠΑΠ για την πρόθυμη και σημαντική βοήθεια που μας προσέφεραν.  
            
               ■ Την Θεατρική Σκηνή Καρδίτσας, τον Λαογραφικό Χορευτικό Όμιλο Τρικάλων "Ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ", καθώς και τον Λαογραφικό Χορευτικό Όμιλο "ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΔΕΣ" ΠΑΛΑΜΑ, για την πρόθυμη ανταπόκρισή τους στο κάλεσμά μας και τη συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις μας.
 
               ■ Την Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας, το Αστυνομικό Τμήμα Παλαμά , το ΕΚΑΒ και το Κέντρο Υγείας Παλαμά, καθώς και τον ΑΣ "ΕΥΡΥΠΥΛΟΣ", για τη συμμετοχή και τη  βοήθεια που μας πρόσφεραν κατά τη διάρκεια της 2ης ποδηλατάδας, ώστε αυτή  να διεξαχθεί με ασφάλεια και χωρίς απρόοπτα. 

               ■ Τους αιδεσιμώτατους ιερείς και το τμήμα βυζαντινής χορωδίας Παλαμά για τη φιλική τους συμμετοχή και παρουσία στις εκδηλώσεις μας.

     

Ευχαριστίες πολλές οφείλονται, τέλος, σε όλους τους Καλυβακιώτες και τους φίλους του συλλόγου μας, που τίμησαν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις αυτές και έκαναν το χωριό μας να ζωντανέψει ξανά, όπως τον παλιό καλό καιρό...


                                                                   Απόστολος Μπακαλάκος
                                                             πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου των
                                                           Απανταχού Καλυβακιωτών "Ο ΝΟΣΤΟΣ"

IMG 0085  IMG 0086  IMG 0100IMG 0135 

 

 

 

 

 

Σ"

Ανακοινωσεις

ROKSTORIES ERROR: File not found: images/anakoinoseis/epitafios/thumbnails/thumb_Share2016-04-30-36a00fb770ba129ab64a93ba7cb2d14294b9432e49054497ae54ee0e6c67ca48-Picture.jpg
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Σαν σημερα...

βρειτε μας στον χαρτη

kal-map

Login Form